+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Vuoden ensimmäinen kuukausi jatkoi sitten siitä, mihin viime vuoden viimeisenä jäätiin. Tammikuussa 2019 oli noin 1.500 lukijaa enemmän kuin vastaavaan aikaan vuonna 2018. Nyt teitä oli 26.916 ja lukukertojakin kertyi huimat 43.904.

Kuluneen talven aikana on ollut merkillepantavaa sellainen seikka, että vaikka teiltä tuleekin runsaasti lukijapalautetta, niin lähes kaikessa palautteessa suorastaan korostetaan, ettei sitä ole tarkoitettu “Lukijan kynästä” -palstallemme, vaan ainoastaan juttuvinkiksi. Näistä viime aikojen juttuvinkeistä parhaana esimerkkinä mainittakoon tuo Hannu Siljamäestä kertonut juttu, jonka aikoinaan saimme paikan päällä Hua Hinissä, josta muuten tämäkin teksti tulee. Olemme täällä auttamassa Hua Hinin Suomalaisen jakelua.

Teidän lukijoiden ansiosta entistä suuremmat mainostajat alkavat kiinnostua meistä. Kaikki ottaa aina aikansa, mutta ajan myötä noiden bannereiden joukossa alkaa näkyä aika tunnettuja brändejä. Siitä kiitos teille.

Uusien mainostajien myötä olemme myös, ainakin toistaiseksi, päättäneet unohtaa erillisten maksullisten sisältöjen julkaisemisen ja jatkamme tasan tällä nykyisellä linjalla. Sekin on teidän ansiotanne.

Tästä on hyvä jatkaa.

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: