+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tarkka lukija on ehkä jo huomannutkin tuonne yläpalkin valikkoon ilmestyneen uuden “Tämä on Thaimaa” -nimisen linkin.

Sinne alkaa kesän ja ensi talven mittaan tulla matkakertomuksia, joiden suosiosta teemme lahjomattoman lukijalaskurimme avulla johtopäätöksiä ensi kevääseen mennessä. Juice Leskinen totesi aikoinaan aamun alkavan A:lla ja toinen edesmennyt, ystäväni Rauno Pirinen korjasi sen kyllä alkavan kahdella A:lla, joten aloitetaan mekin A:sta eli tässä tapauksessa Akat Amnuain kylästä, jonka sijainti antoi meille hyvät mahdollisuudet tutkia koillista Isaanin aluetta aina Mekong -joen rantavalleja myöten. Laoskin nähtiin, mutta ei menty käymään, kun viisumissa ei enää ole yhtään entryä jäljellä.

Luvassa on kuvaa, tekstiä ja videopätkiä. Kaikki kännykällä kuvattuja, kun ajattelimme, että pohjoisessa on hyvä olla Lumia mukana…

Päivitykset alkavat putoilla vielä tämän kuluvan viikon aikana ja “Arskamaiseen” tyyliin niistä ilmoitetaan aina, kun uutta on luettavissa. Omituisten tilanteiden miehen seikkailut Pattayalla ovatkin jo aivan loppusuoralla ja jäljellä on enää kai kaksi jaksoa. Toinen niistäkin tulee lukuun vielä tämän viikon aikana.

Tuossa ensimmäisessä videossa oli vielä ongelmia äänen kanssa, joten laita vaan rohkeasti konheet koville, kun alat sitä katsoa. Raina kestää tasan minuutin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: