+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Rajavartiopoliisit pysäyttivät Prachuap Khiri Khanin kaupungissa yhden Isuzu D-Maxin ja yhden Protonin vain löytääkseen niistä kaikkiaan 24 laittomasti maahan tullutta myanmarilaista työnhakijaa.

Samassa yhteydessä pidätettiin molempien autojen kuljettajat ja toiseen heistä liittyykin sitten tämän tapauksen erikoisuus. Pidätettäessä hänellä todettiin olevan ehdonalaiseen koevapauteen päästetyille sääreen asetettava jalkapanta.

Asiaa tarkemmin selvitettäessä kävi ilmi, että mies oli vasta äskettäin jäänyt kiinni ihmisten salakuljettamisesta, päässyt heinäkuussa vapaaksi takuita vastaan sillä ehdolla, että käytti jalkapantaa. Nyt sama mies tavattiin jälleen työn touhussa Prachuap Khiri Khanissa. Ilmeisesti ihminen pyrkii tekemään sitä, minkä parhaiten osaa.

Myanmarilaiset ovat sen verran pienikokoista porukkaa, että 24 mahtuu kevyesti kahteen vähän suurempaan autoon matkustajiksi.

Kuulusteluissa myanmarilaiset kertoivat maksaneensa kukin 30.000 bahtia (n. 810 €) työnvälittäjille Myanmarissa. Nyt he odottavat jatkotoimenpiteitä ja kotiinpaluuta Khlong Wanin poliisiasemalla.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: