+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kaksi Bolt -taksinkuljettajaa kertoi poliisille tulleensa Pattayalla “perinteisen tyylin” taksinkuljettajien pahoinpitelemiksi.

Kuljettajat Somchai Thongdee, 40, sekä Kriangsak Tubtimthong, 39, saapuivat poliisiasemalla 16.1. Kummankin kasvot olivat turvoksissa hakkaamisen jäljiltä. Kriangsak tarvitsi kolme tikkiä kasvoihinsa.

Miehet kertoivat saaneensa aiemminkin uhkauksia taksinkuljettajilta, jotka eivät halua tai kykene hintakilpailuun Bolt -taksien kanssa. Vaikkei Pattayan tilanne ole lähimainkaan niin paha kuin Phuketissa, niin eivät pattayalaisetkaan taksinkuljettajat mielellään katso takseja, jotka ilmoittavat kyytinsä hinnan jo sitä tilattaessa ja tarjoavat vielä valikoimaakin autojen ja jopa kuljettajien suhteen.

Aina ei ole helppoa olla liian rehellinen taksinkuljettaja Pattayalla.

Bolt -kuljettajat kertoivat poliisille taksinkuljettajien sopineen keskenään molempien kuljettajaleirien mahtuvan odottelemaan kyytejä Pattayan linja-autoasemalla, mutta tilanne muuttui sen jälkeen, kun 30 perinteisen tyylin taksia ajavaa kuljettajaa oli tavannut toisensa samaisella linja-autoasemalla.

Sen jälkeen sovitut asiat eivät enää pitäneetkään paikkaansa, vaan joukko taksinkuljettajia kävi Bolt -kuljettajiin käsiksi ja hakkasi heitä niin kauan, kunnes miehet onnistuivat pakenemaan.

Poliisi tutkii tapausta mm. todistajalausuntojen ja valvontakameroiden materiaalin avulla.

Jotkut pöljäkkeet ne vaan eivät näytä tajuavan, että valvontakameroita on tänä päivänä kaikkialla.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: