+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Turha sitä vastaan on ylihinnoitteluun tottuneiden lottoarpamyyjien pullikoida. Kansa haluaa ostaa lottoarpansa 80 bahtin hinnalla ja varmimmin se käy netissä.

Nyt tuli sunnuntaina 17.7. kello 6 aamulla nettimyyntiin 7.167.500 lottoarpaa elokuun 1. päivä tapahtuvaa arvontaa varten ja kaikki myytiin loppuun ennätysajassa 1 päivä ja 7 tuntia. Arvat loppuivat maanantaina 18.7. klo 13.

Loein provinssista tuli sunnuntaina semmoiset 500 lottoarpojen myyjää rähisemään perinteisten lottoarpojen (ja perinteisen ylihinnoittelun) puolesta Government Housen edustalle Bangkokiin, mutta kyllä kai nyt viimeistään voidaan heillekin todeta, että kansa on puhunut. Menkää kotiinne sieltä huutamasta.

Yhteensä 15 bussilla Loeista tulleet pyhää vihaa täynnä olevat arpakauppiaat saivat palata koteihinsa tyhjin käsin.

Lottoarvonnat järjestävän GLO:n hallituksen pj. Lawan Saengsanit, jonka eroa Loeista tulleet mielenosoittajat niinikään vaativat, vältti tarkoin käyttämästä sanaparia perinteiset ylihinnoittelijat toistaessaan vielä kerran, ettei kenenkään missään nimessä pidä mennä ostamaan jälleenmyytyä nettiarpaa millään hinnalla, koska ainoastaan nettiarpojen alkuperäiset ostajat voivat lunastaa niihin kohdistuneet voitot. Kaikille muille nettiarvat ovat arvottomia.

Ei ihme, että vuosikausien ajan 80 bahtin hintaisia lottoarpoja 100-150 bahtin hintaan myyneet arpamyyjät ovat kärmeissään. Välistävetäjistä puhumattakaan.

Perinteisesti rehellistä liiketoimintaa harjoittaneet arpamyyjät kertovat tienestiensä itse asiassa kohentuneen arpojen nettimyynnin ansiosta. Siitä enemmän toisaalla tässä lehdessä.

Mielenosoittajat vaativat koko GLO:n johdon eroa, mutta hallituksen pj. Lawan Saengsanit ei usko johtajien joutuvan kilometritehtaalle siksi, että palauttavat järjestyksen arpojen myyntiin.

Kun kerrotaan vielä osan thaimaalaisista edelleenkin haluavan ostaa lottoarpansa perinteisiltä arpamyyjiltä siksi, etteivät luota voittorahojen siirtojärjestelmään internetissä, voidaan lopuksi todeta Thaimaan Suomalaisen lopettavan lottoarpoja koskevan uutisoinnin tähän, ellei nyt sitten mafia ala ampua GLO:n johtajia tai hakkerit kehittää jotain ihmeellisiä haittaohjelmia nettimyynnin lopettamiseksi.

Jenkkilässä sanotaan, että do not rob the mob, sillä Mafia on perinteisesti ollut yhtä huono luopumaan saavuttamistaan eduista kuin ammattiliitotkin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: