+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan syyttäjänvirasto on päättänyt jättää syyttämättä ThaiNettiä Maija Gizmolle maksamatta jääneestä ilmoituslaskusta. Päätöksessä todetaan, että vaikka MaijaGizmo osoittikin julkaisseensa Thaipaleella -lehdessä keväällä 2013 ilmestyneessä numerossa nanoteknologiaa ja ThaiNettiä koskevan jutun ja vaikka kaksi todistajaa Hua Hinistä ja Pattayalta todisti Jarmo Tiilikan ja A Juhana Kerosen sopineen keskenään nanoteknologiaa ja uudisasuntoja käsittelevästä juttusarjasta, niin kirjallisen mainossopimuksen puuttuessa oikeudenkäynnille yhtiöiden välillä ei ole perusteita.

– Jarmo Tiilikka on ihan omakohtaisesti pitänyt huolen siitä, että MaijaGizmo ei koskaan enää tule antamaan yhdellekään uudelle asiakkaalle luottoa, vaan joka ikinen uusi asiakas maksaa ilmoituksensa etukäteen, kommentoi MaijaGizmon toimitusjohtaja Panisa Kamchana syyttäjänviraston päätöstä.

– Nyt tullut päätös ei estä meitä nostamasta siviilikannetta ThaiNettiä vastaan, mutta velan summa on sen verran pieni, että kanteen nostaminen tulee meille kalliimmaksi kuin mitä saatavamme summa on. Näillä näkymin me annamme ajan kulua ja koron juosta ja pidämme asiaa vireillä siihen päivään saakka, että oikeustoimiin ryhtyminen kannattaa.

– Edelleen olen sitä mieltä, että lehdistön tehtävä on jatkossakin varottaa suomalaisia täällä liikkuvista ketkuista ja kun tuo Tiilikka nyt on suomalainen ja nämä nettisivut suomenkielisiä ja Suomessa ylläpidettyjä, niin yhtä vähän kuin Thaimaan laki nyt ylsi ThaiNettiin, se yltää näihin nettisivuihin, joten tulemme pitämään Thainettiä ja Tiilikkaa tapetilla jatkossakin, Kamchana päättää.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: