+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Hua Hinin ja Cha-Amin matkailuväki odottaa alueelle todellista turistiryntäystä tänään alkavan viiden päivän viikonlopun ajaksi.

– Jo nyt on hotellihuoneiden käyttöaste noin 60 %, mutta viikonloppua kohti mentäessä sen odotetaan nousevan 95-100 prosenttiin, kertoi TAT:n Prachuap Khiri Khanin toimiston johtaja Isara Stapanaseth tiistaina 12.7.

Jostain syystä Hua Hinin ja Pranburin alueiden turismissa on havaittu sellainen erityispiirre, että kotimaan matkailijat jättävät huonevarausten tekemisen vasta aivan viime hetkeen. Jotkut varaavat hotellihuoneen vasta paikkakunnalle saapuessaan.

Olisikohan täällä vielä vapaita huoneita?

Ne varsinaiset pyhäpäivät tällä viikolla ovat tänään vietettävä Asarna Bucha sekä huominen Khao Phansa, joina päivinä alkoholin myynti koko maassa on kielletty pois lukien kv. lentokenttien verovapaat myymälät. Perjantai on sitten hallituksen päätöksellä myönnetty ns. siirtovapaapäivä, jonka tarkoituksena on piristää kotimaan matkailua Thaimaassa. Pitkä viikonloppu päättyy vasta maanantaina 18.7, jolloin kansa palaa töihin.

Optimistisimmissa odotuksissa nyt koittavasta viikonlopusta tulee jopa vilkkaampi kuin Songkranista. Toiset sanovat, että näillä polttoaineiden hinnoilla ja uuden korona-aallon pelossa ei tasan tule olemaan.

Tamarindin markkinoilla kuuluvat niihin optimisteihin, sillä sieltä on ilmoitettu markkinoiden olevan avoinna myös tänään ja huomenna normaalien perjantai-, lauantai- ja sunnuntai -iltojen lisäksi.

Tamarindin markkinoilla reagoitiin nopeasti pitkän viikonlopun tulemiseen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: