+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisi sai ilmoituksen kurkku auki viillettynä ja paloitteluveitsi rintansa päällä löydetystä Markku Tapani Karjalaisesta, 58, tiistaiaamuna 28.2. klo 8.30.

Poliisin saapuessa Karjalaisen asunnolle he löysivät hänen ruumiinsa sängyltä makaamasta. Samasta huoneesta löytyi myös Karjalaisen 49 -vuotias avovaimo Aranya Srisaeng istumassa ja itkemässä.

Vaimo kertoi asuneensa Karjalaisen kanssa noin viiden vuoden ajan, mutta liittoa ei koskaan rekisteröity viralliseksi. Hänen mukaansa Karjalainen oli pandemian aikaan matkustanut Suomeen noin kahden vuoden ajaksi ja palannut Thaimaahan yhdeksän kuukautta sitten, jolloin hän oli ostanut parin sittemmin asuttaman talon.

Sattahipin poliisi Karjalaisen taloa tutkimassa. Kuva: Thai Rath

Mies oli herännyt aamukuudelta ja vaimo oli tavalliseen tapaan ensin valmistanut hänelle aamiaista ja lähtenyt sen jälkeen viemään nuorta sukulaistyttöään kouluun. Mies oli jäänyt kotiin katselemaan televisiota. Palattuaan Aranya oli ensin nähnyt verta lattialla ja löytänyt sen jälkeen miehen ruumiin sängyltä makaamasta.

Vaimon mukaan hänen miehensä oli usein sanonut tekevänsä itsemurhan Suomessa vallitsevasta tilanteestaan johtuen. Naapurit kertoivat poliisille kuulleensa parin usein riitelevän kovaäänisesti.

Sattahipin poliisi lähetti vainajan ruumiinavaukseen Bangkokiin ja jatkaa kuolinsyyn selvittämistä vaimon ja naapurien kanssa.

Bang Saray on viihtyisä pieni kylä aivan Pattayan kupeessa. Kuva Bang Sarayn rannalta Pattayalle päin.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: