+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Taas tänäkin talvena ilmestyy Thaimaassa ainakin kolme eri alueen omaa suomalaislehteä.

Ensimmäisenä ehtii ulos perinteiseen tapaan Pattayan Suomalainen, joka näillä näkymin tulee Pattayan alueella jakeluun lauantaina 15.10. Mainosten myynti ja valmistus lehteen on jo kovaa vauhtia käynnissä ja juttuaiheista sen verran, että siinä keskitytään lähinnä matkailijan talouteen sekä siihen, mitä rahalla saa ja millaista palvelua sitä vastaan voi ja kannattaakin vaatia.

Hua Hinin Suomalainen ilmestyy loka-marraskuun vaihteessa ja siihen on luvassa ainakin uuden suurlähettilään haastattelu, joka toivottavasti ehtii myös Pattayan lehteen. Tiukoille vetää, sillä haastatteluaika on vasta torstaina 29.9. Toimituspäällikkö Minna Vesterinen saapuu Hua Hiniin 12.10.

Phuketin Suomalainen onkin sitten aivan oma lukunsa. Viime keväänä lehti kohtasi käsittämättömiä vaikeuksia kokeillessaan Thaimaan kuninkaallista postilaitosta jakelukanavana, joten tänä talvena on edessä paluu vanhaan ja tuttu thaimaalaispariskunta toimittaa lehdet pick-upillaan jakelupisteisiin marraskuun puolivälissä.

Kauden toiset lehdet ilmestyväkin sitten vasta uuden vuoden jälkeen niin Pattayalla kuin Hua Hinissäkin. Phuketin tilanteesta ei vielä ole täyttä varmuutta sillä paljon on kiinni siitä, löytyykö lehteen lisää ilmoittajia esim. Krabin ja Ao Nangin suunnalta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: