+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Samaan aikaan, kun jossain Pattayalla harhailee alaston mies sekavassa tilassa keskustan uimarannalla, on täällä Phuketilla täysin tolkuissaan oleva naisihminen strippaamassa Patongin keskustan keskeisimmällä huvikadulla. O tempora o mores.

Tässä Bangla Roadin tapauksessa oli kyse siitä, että nainen hermostui, kun häntä varoitettiin alkoholijuomien myymisestä kadulla ilman vaadittavia lupia. Viranomaisten pikkumaisuuteen suivaantunut nainen riisui itsensä alasti protestiksi viranomaisten toiminnalle. Viekää kaikki.

Nainen oli kirjaimellisesti keskellä katua alkaessaan riisuutua eikä välittänyt tippaakaan siitä, että monet turistit katselivat ja ottivat valokuvia ja videoita hänestä. Kaikkien aikojen lomakuvat. Vain Phuketista.

Vielä ei ole tiedossa, tullaanko naista syyttämään hänen raivoisasta yhden hengen protestistaan, mutta yhtä kaikki, koko episodi kuvaa hyvin Bangla Roadin ns. epävirallisten yrittäjien asennetta lakeja ja säädöksiä kohtaan. Nainen ei selvästikään ollut sisäistänyt sitä, että alkoholin myyminen vaatii luvan, joka on esillä liiketilan seinällä.

Patongin poliisin leväperäisyyttä on sitten se, että nainen pääsee ihmettelemään sitä, kun ennen on saanut myydä alkoholia suoraan laatikosta kadulla, niin miksi ihmeessä nyt ei saa? Saattaa olla, että hän kokee jopa oikeuksiaan loukatun.

Hyvä merkki tässä on se, että tehtyjen päätösten ja lakien noudattamista ainakin Banglalla on mitä ilmeisimmin alettu vihdoinkin valvoa.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: