+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Nähtyään kuinka nopeasti kaupunginjohtajan tarkastus tuotti tuloksia Thepprasit Roadin liikenteen vaaranpaikoille, ottivat Chaiyapornwithi Roadin asukkaat yhteyttä kaupungintaloon.

Yhteydenoton aiheena olivat särkyneet viemäriputkien kannet, jotka aiheuttavat todellista vaaraa liikenteelle ja suoranaisen hengenvaaran kaksipyöräisillä liikkuville. Asukkaiden mukaan sortumiset esimerkiksi Wat Nongpruen temppeliä vastapäätä johtuvat autoilijoiden tekemistä U -käännöksistä, jotka aikansa betonikansia liikuteltuaan ovat aiheuttaneet niiden sortumisen.

Asukkaat haluavat kaupungintalon ryhtyvän toimenpiteisiin ennen kuin jotain todella vakavaa alueella sattuu. Etenkin ruuhka-aikoina vaara on todellinen.

Tuolta takana näkyvältä ylikulkusillalta kun tullaan ja tuonne sillan vasemmalla puolella näkyvälle ulosmenorampille pitäisi päästä, niin U-käännökset tehdään tässä ja niiden seuraukset ovat nähtävissä.

Ilmeisesti muuallakin on herätty vaatimaan korjaustöitä vaarallisille tie- ja katuosuuksille, sillä ainakin Chumsain ja Arunothain asuma-alueilla on alettu kartoittaa liikenteen riskikeskittymiä. Myös rautatien molemmin puolin kulkevat kadut ovat poikineet valituksia jatkuvista tietöistä, ylinopeuksista ja vaaratilanteista niiden risteyksissä.

Katujen korjausten ja kaistamaalausten uusimisvaatimusten lisäksi on vaadittu etenkin ruuhka-aikoina jopa poliisivalvontaa liikenteeseen ylinopeuksien karsimiseksi ja risteyksissä ajamisen helpottamiseksi.

Tätä Soi Arunothain risteystä pidetään yhtenä Pattayan vaarallisimmista huonon näkyvyyden ja vilkkaan liikenteen vuoksi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: