+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Aivan erinomainen päiväretkikohde luonnonystäville löytyy lähempää kuin luuletkaan.

The Sirindhorn International Environmental Park on Cha-Amin puolella lähellä Mrigadayavanin palatsia ja löytyy helposti Phetkasem Roadin varrelta. Paikka on ikään kuin osittain luonnonsuojelualue ja osittain myös koulutuskeskus, mutta yhtä kaikki, kuka tahansa on tervetullut käymään.

Koulutuskeskus alueelle perustettiin jo vuonna 2000 ja nimensä se on saanut prinsessa Maha Chakri Sirindhornin mukaan. Prinsessan kiinnostus alueen luontoa ja sen suojelemista kohtaan oli jo tuolloin tunnettua.

Virallisesti prinsessa avasi nimeään kantavan luonnonpuiston 19.7.2008 ja juuri tuo ensi viikolla koittava vuosipäivä tekee paikan ajankohtaiseksi nyt.

Luonnossa vaeltamisen lisäksi luonnonpuistossa voi tutustua myös erilaisiin näyttelyihin.

Paikka on erityisesti koululaisten ja opiskelijaryhmien suosiossa. Täällä opitaan ympäristö- ja luonnonsuojeluasioita ja täällä saatuja oppeja levitetään kaikkialle Thaimaahan.

Paikan avoimet näyttelyt ovat niin thai- kuin englanninkielisiäkin ja sopivia kaiken ikäisille, mikä tekee keskuksesta oivallisen käyntikohteen koko perheelle.

Lisätietoja Sirindhorn International Environmental Parkista osoitteessa 1281 Rama VI Camp, Cha-Am voi kysellä puhelinnumerosta 032-508352 tai sähköpostitse osoitteesta siep@sirindhornpark.or.th ja paikan tarkan sijainnin voi luntata Google Mapsista nimellä Sirindhorn International Environmental Park.

Täältä löytyy vinkkejä myös puutarhanhoitoon.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: