+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaansuomalaisen viime viikolla saamien tietojen mukaan Siam Oriental on vahvistanut golf -kentän laidalla sijaitsevien asuntojensa vuokrahinnat talvikaudelle 2015 – 16.

Tarjolla tulee olemaan erikokoisia asuntoja studioista aina kolme makuuhuonetta käsittävään kattohuoneistoon asti ja vuokrahinnat alkavat kaikkein pienimmän studioasunnon 245 eurosta kuukaudessa (165 e/2 vk) ja päättyvät reiluun tuhanteen euroon kuukaudelta. Lisäksi jo vuosia Thaimaassa nimenomaan golf -matkoja järjestänyt Finland Golf on liittynyt projektitiimiin ja tulee ensi talven aikana hoitamaan päivittäiset kuljetukset Pattayan ympäriltä löytyville golf -kentille. Finland Golfin ilmoitustaulu peliohjelmineen tullaan sijoittamaan Siam Orientalin alueelle avattavan golf -ravintolan yhteyteen ja siellä voi myös ilmoittautua haluamilleen pelireissuille.

Onko tässä sinunkin maisemasi ensi talvena?
Onko tässä sinunkin maisemasi ensi talvena?

Kaikkein vaativimmille asiakkaille on tarjolla myös Siam Orientalin rakennuttamia osakehuoneistoja, joita on kolmea tyyppiä: studioita, yhden- sekä kahden makuuhuoneen kokoluokissa.

– Niiden asuntojen kalustus vaihtelee melkoisesti, sillä ne ovat jonkun meiltä asunnon ostaneen henkilön omistamia ja annettu vuokralle niiksi ajoiksi, kun itse eivät asuntojaan käytä, kertoo Miko Halinen Siam Orientalin konttorilta. Suuntaa antavia kuvia sekä tietoja asunnon yleisestä varustelusta meillä toki on ja niin on nyttemmin Finland Golfillakin.

Golfkenttäkuljetusten lisäksi myös lentokenttäkuljetukset voi varata eri maksua vastaan joko Finland Golfilta tai suoraan Siam Orientalilta, mikäli on Siam Oriental Golf Resortiin tulossa.

Joulunpyhät Thaimaassa voivat näyttää vaikka tältä.
Joulunpyhät Thaimaassa voivat näyttää vaikka tältä.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: