+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Seuraava Pattaya Dolphinsien kotiottelu Chachoengsao Hi-Tech FC:tä vastaan pelataan tyhjälle katsomolle Thaimaan jalkapalloliiton tehtyä asiasta päätöksen lähes vuosi sitten vastaavassa ottelussa tapahtuneisiin järjestyshäiriöihin vedoten.

Tämän vuoden tammikuussa, kun Chachoengsaon jalkapallojoukkue edellisen kerran kävi Pattayalla pelaamassa, tuli joukkueiden fanien kesken käsirysyä, jonka seurauksena neljä Dolphins -fania loukkaantui. Pattaya Dolphins United teki asiasta poliisille ilmoituksen syyttäen vierasjoukkueen kannattajia tappelun aloittamisesta. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä se, että Chachoengsaon vastineessa väitetään pattayalaisten aloittaneen tappelun.

3. divisioonan itälohko.

Ristiriitaisista lausunnoista johtuen molemmat joukkueet saivat sakkoa 100.000 bahtia (n. 2.700 €) sekä muita jalkapalloliiton määräämiä sanktioita, joista viimeisin on 5.11. pelattavan Pattaya Dolphinsin ja Chachoengsaon välisen ottelun pelaaminen tyhjälle katsomolle. Toisin sanoen molempia joukkueita sakotettiin sen 100.000 bahtia, mutta ainoastaan Pattaya Dolphins menettää sakon lisäksi vielä yhden kotiottelun lipputulot.

Toinen omituisuus päätöksessä on se, että liiton omien sääntöjen mukaan tyhjille katsomoille peluuttaminen on mahdollista ainoastaan sen saman jalkapallokauden aikana, jona väkivalta- tai muu vakavampi rikkomus on tapahtunut. Nyt on tilanne se, että vaikka vuosiluku onkin sama, niin eri jalkapallokautta tässä jo eletään. Se nujakka tapahtui viime kaudella ja on näin ollen ikään kuin menneen talven lumia, mikäli tällainen ilmaus Pattayan ilmanalassa sallitaan.

Alla on sanasta sanaan Pattaya Dolphins Unitedin asiaa koskeva englanninkielinen tiedote:

Official Announcement
The Disciplinary and Etiquette Committee has penalized and prevented another violent incident. therefore informed the Pattaya Dolphins United Football Club to publicize that In the Kongsalak Plus Thai League 3 season 2022/23, Eastern Zone, Match 9 between Pattaya Dolphins United and Chachoengsao Hi-Tech FC on Saturday, November 5, 2022, at 18:00, Nong Prue Municipal Stadium.
Fans of both clubs are forbidden from attending the game in this match.
Pattaya Dolphins United Football Club asks for cooperation and apologizes to all football fans for any inconvenience caused.
Jos tämä stadion joskus valmistuu, niin olisi siinä Pattya Dolphins Unitedille hulppeat puitteet kotiotteluihin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: