+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Teille, jotka vielä olette täällä, on lauantaina 14.5. luvassa todellinen Muay Thai -elämys ja kunnon tarjoiluakin siihen oheen, mikäli niin haluatte.

Muay Thai -nyrkkeilyilta järjestetään BluPortin ostoskeskuksen alueella sijaitsevassa The Square -areenalla, jonka alueelle on vapaa pääsy. Tilaisuus alkaa klo 19.00. Tule ajoissa, mikäli et ole tehnyt minkäänlaista ennakkovarausta.

Mitä niihin varauksiin tulee, niin sen verran meilläkin on kokemuksia Pattayan puolella järjestetyistä Muay Thai -illoista, ettei niitä kuivin suin katsele koko iltaa se kuuluisa erkkikään. Tämän vuoksi on yksinomaan hieno asia, että Cafe De Khoi on järjestänyt katsojille mahdollisuuden niin syödä kuin juodakin illan aikana ja varata ennakkoon sekä paikat että tarjoilut seuraavasti:

  1. Juotavaa oman maun mukaan: rajoittamaton määrä Changin olutta, mehuja ja limpparia hintaan 590 bahtia/henkilö.
  2. Enemmän juotavaa oman maun mukaan: kaikki edellä mainittu + viiniä hintaan 1.190 bahtia/henkilö.
  3. Ruokaa ja juomaa: kolmen lajin illallinen, rajattomasti popcornia ja Changin olutta, mehuja ja limpparia hintaan 1.290 bahtia/henkilö.
  4. Enemmän ruokaa ja juomaa: kaikki edellä mainittu sekä puna- ja valkoviiniä niin paljon kuin napa vetää hintaan 1.890 bahtia/henkilö.
Tästä istumapaikkakartasta varmasti on apua varauksia suunniteltaessa.

Muay Thaissa on aina ollut oma viehätyksensä, joka perustuu ottelijoiden arvaamattomuuteen. Nyt, kun ilta vielä järjestetään kunnon puitteissa on BluPort ja The Square huomisen illan ehdoton must.

Ja onhan se vaihteeksi jotain sellaista, mitä ei joka tyyppi ole kokenut.

Varaukset ja lisätietoja puhelimitse numerosta 032 616 999, alanumero 6320 tai sähköpostitse ichh.dining@ihg.com

Café De Khoin Facebook -sivut löytyvät täältä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: