+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tänä talvena Thaimaan Suomalainen tulee julkaisemaan teiltä lukijoilta tulleita kuvia ja tarinoita aiheesta asuminen ja eläminen Thaimaassa.

Erityisen kiinnostuneita olemme teistä, jotka asutte ns. keskellä ei yhtään mitään jossain umpithaimaalaisessa pikkukylässä, jonne saatiin sähköt vasta äsken, mutta aikamerkki tulee edelleen postiautolla. Saarilta ja kaupungeistakin tulevat tarinat toki kiinnostavat ja jos sinulla on mielestäsi julkaisemisen arvoinen kuva, niin laita ihmeessä tulemaan.

Tarinoiden ei välttämättä tarvitse kertoa sinusta itsestäsi, vaan se voi olla esim. ruokavinkki tai vihje hyvästä käyntikohteesta. Ja muista, että yksi kuva kertoo aina enemmän kuin ne tuhat sanaa. Jos et usko, niin katso tuota alla olevaa ruoka-annosta ja koita sanoin selittää, mitä kaikkea siinä on.

Me täällä toimituksessa saatamme tarpeen vaatiessa lisätä kirjoituksiin esim. faktaruudun tai editoida niitä muuten. Julkaista voidaan myös ilman lähettäjän nimeä, mikäli koet sen paremmaksi vaihtoehdoksi.

Liitä mukaan ainakin puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sillä julkaisusta materiaalista tuleva palkkio on Thaimaan Suomalaisen maksulliset sisällöt vuodeksi eteenpäin. Mikäli sinulla on jo voimassa oleva maksullisten sisältöjen tilaus, niin sitten jatkamme sitä vuodella ilmaiseksi.

Lukijapostia otetaan vastaan osoitteessa thaimaansuomalainen@gmail.com

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: