+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Sattahipin ja Koh Samuin väliä kulkeva Seahorse Ferry -varustamon autolautta The Blue Dolphin teki ensimmäisen matkansa lauantaina 10.9.

Yhteensä aluksella on 200 henkilöautopaikkaa ja 586 matkustajapaikkaa. Hyttejä on 15 kpl peräti viitenä eri versiona. On Premier-, Suite-, First Class-, Comfort- ja Capsule -hyttejä. Matka-aika määränpäähän on sääolosuhteista riippuen 12-13 tuntia.

Aiemmin Sattahipin ja Songkhlan väliä kulkenut Blue Dolphin teki nyt vasta kokeiluluonteisen neitsytmatkansa uuteen kohteeseen. Matkan pääasiallinen tarkoitus oli selvittää matkaan kuluvan ajan lisäksi laiturikäytäntöjä reitin kummassakin päätepisteessä tulevan talven aikataulun laatimista varten. Aikataulun mukainen reittiliikenne Sattahipin ja Koh Samuin välillä alkaa tähän tietoon parin viikon päästä, syyskuun lopussa.

Ensimmäisen reissun tarkoitus oli lähinnä selvittää, kuinka kauan lautan lastaaminen ja purkaminen reitin kummassakin päässä vie.

Tarkempia tietoja aikatauluista ja lippujen hinnoista voi haeskella lippuja myyvältä SPcruisen nettisivuilta, jotka vielä tämän jutun julkaisuhetkellä olivat työn alla. Myös Samui Cruise -sivut Facebookissa näkyivät olevan kesken vielä 12.9.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: