+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Toisinaan ei osaa muuta kuin ihmetellä, mitä joidenkin rikollisten päässä oikein liikkuu.

Nyt jäi keskiviikkona 1.2. Sattahipissä kiinni kaksi huumekauppiasta 63.500 metamfetamiinipillerin kanssa sen jälkeen, kun valopäät menivät laittamaan ilmoituksen Facebookiin, että nyt olisi muutakin kuin äidin antamia aineita tarjolla. Ajattelivat ilmeisesti, että poliisi ei lue Facebookia.

Sattahipin poliisit tilasivat Nooka -nimiseltä Facebook -tililtä 60.000 tablettia ja sopivat myyjän kanssa tapaamisesta Rayongin puolella Klaengin alueella sijaitsevassa paikassa. 28 -vuotias Chotiwat “Nook” Koomsonklin saapuikin paikalle valkoisella Honda Civicillä, josta poliisit löysivät tilaamansa 60.000 metamfetamiinitablettia. Nook pidätettiin välittömästi ja huumeet sekä auto takavarikoitiin todisteina.

Nookin pidätys ja kuulustelut johtivat rikoskumppanin, 35 -vuotiaan Nattapong “Boy” Uthaikaon jäljille. Hän oleskeli lomakeskuksessa Bang Sarayn alueella Chonburissa. Boyn hallusta löytyi vielä 3.563 metamfetamiinitablettia.

Toinen sankari löytyi Bang Saraysta.

Poliisi kertoi kuulusteluissa selvinneen Nookin olevan tukkukauppias, joka myy huumeita etupäässä Sattahipin alueella toimiville diilereille. Vähän isompi kala jäi tällä kertaa koukkuun, mutta siitä on vielä pitkä matka varsinaiselle sylttytehtaalle.

Sekä Nook että Boy tunnustivat harjoittavansa huumekauppaa. Ainetta he tilasivat mieheltä, jonka nimeksi ilmoittivat Mike ja asuinpaikaksi “jossain Kamputseassa”.

Kumpikin mies sai syytteen huumausaineiden hallussapidosta ja myynnistä.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: