+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Pattayalainen kananmunakauppias teki 20.7. ilmoituksen ruosteista avolava-autoa ajavasta miehestä, joka varasti häneltä tusinoittain kananmunia.

Banglamungin poliisi epäilee kyseessä olevan saman miehen, joka teki samanlaisen rikoksen lähistöllä viikko sitten.

Sillä kertaa uhrina oli 57 -vuotias nainen nimeltä Bang-on (pikkukuva), joka kertoi avolava-autolla ajaneen miehen vieneen häneltäkin tusinoittain kananmunia myyntikojusta Khao Mai Kaewin alueella Banglamungissa. Naisen mukaan varas oli 40-45 -vuotias tavalliseen tapaan pukeutunut mies, josta mieleenpainuvin tuntomerkki oli hänen ajamansa lähes puhkiruostunut avolava-auto. Mies oli ostanut suuren määrän kananmunia ja pyytänyt naista kirjoittamaan hänelle ostoksista kuitin samaan aikaan, kun oli räplännyt puhelintaan.

Mies oli ottanut kananmunat mukaansa samalla, kun Bang-on kirjoitti kuittia ja sanonut hakevansa rahat autostaan. Rahojen tuomisen sijaan mies olikin kaasuttanut pois paikalta kananmunien kanssa.

Bang-on näyttää, kuinka myyntikojun eteen pysäköinyt kananmunavaras kaasutti tiehensä samaan aikaan, kun hän kirjoitti miehelle kuittia.

Myös Huai Yaissa on raportoitu samalla tavalla toimineen miehen vieneen mukanaan 8.600 bahtin (n. 235 €) arvosta kananmunia 19.7.

Poliisin mukaan munavarkaan pitäisi olla helposti jäljitettävissä turva- ja liikennekameroiden avulla. Lähes puhkiruostunut avolava-auto kun on sangen hyvä tuntomerkki.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: