+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayalaisryhmämme Gizmo, Nue ja Rickard ovat kuulemma joulun ja uuden vuoden välisen viikon aikana mietiskelleet kukin tykönään, että pitäisikö meillä olla paikallisuutisten sivuilla noiden mainosbannerien päällä sellainen banneri, jossa kerrotaan millainen sää Hua Hinissä, Mae Phimissä, Pattayalla ja Phuketissa kulloinkin vallitsee?

Ja kuinka sen voisi toteuttaa?

Koko Thaimaan säätilan päivittäiseen käsittelyyn menisi jo niin paljon aikaa ja vaivaa, että sitä varten on Thaimaassa oma ilmatieteen laitoksensa. Niiden hommiin emme sentään puutu millään lailla, mutta se paikallissää on toteutettavissa. Mitä se maksaa, on sitten toinen juttu.

Gizmo on samassa yhteydessä paljastunut semmoiseksi valuuttalaiskuriksi, että meni ehdottamaan samaan syssyyn valuuttalaskurin lisäämistä bannerien joukkoon. Semmoisen, joka muuttaa eurot bahteiksi ja bahtit euroiksi päivän valuuttakurssien mukaisesti.

Taka-ajatuksena herra ylipäätoimittajalla on se, ettei hänen itsensä enää tarvitsisi ympätä juttuihin mitä joku bahtimäärä tekee euroissa silloin, kun uutisjutuissa kerrotaan minkä suuruisia korvauksia joku on joutunut maksamaan tai kuinka suuret sakot on saanut. Asiasta kiinnostuneet voisivat halutessaan itse valuuttalaskurista tarkistaa, mitä joku summa tekee euroissa.

Laiskuri mikä laiskuri. Tässä tapauksessa valuuttalaiskuri, joka pitäisi laittaa valuuttalais kuriin ja järjestykseen.

Joulu- ja uuden vuoden pyhät on nyt vietetty ja toimitus palaa arkeen sekä työhön. Arkea jatkuu pääsiäiseen asti. Pattayan toimituksen purkaminen ja suomettuminen koitetaan tänä vuonna hoitaa sinä aikana.

Seuraavan kerran Thaimaan Suomalainen on tien päällä Mae Phimissä 13.-16.1. ja Sakon Nakhonissa 18.-25.1, jolloin olen itsekin jo mukana. Pääsen käymään kotikylillä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen.

Tästä syystä minulla on tämän alkavan vuoden suhteen hyvinkin positiivisia odotuksia. Toivottavasti sinullakin.

Luck

 

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: