+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattaya on valmis karanteenivapaaseen avautumiseen ulkomaalaisille turisteille 1.11, sanoo kaupunginjohtaja Sonthaya Khunplume.

– Yli 70 % Pattayan asukkaista on nyt täysin rokotettu. Luku perustuu kaupungintalolla olevaan tietoon Pattayalla kirjoilla olevista asukkaista ja täällä pidempään oleskelleista henkilöistä, jotka eivät ole kirjautuneet asukkaiksi. Myös ulkomaalaisia on rokotettu Central Festivalin rokotuspisteessä sekä yksityisissä sairaaloissa. Koh Larnin asukkaista osa on rokotettu jopa kolmeen kertaan, kaikki vähintään kahdesti. Yli 4.000 pattayalaista koululaista ikäryhmässä 12-17 vuotta tulee rokotettua vielä ennen tämän kuukauden loppua, kaupunginjohtaja luetteli.

– Pattayalla tulee olemaan viisi suurta yleisötapahtumaa marraskuun alusta vuoden loppuun mennessä ja ne ovat Pattaya Music Festival, Loy Krathong Festival, International Firework Festival, Naklua Walk sekä Food Festival. Vuosi päättyy perinteiseen Pattaya Countdowniin, hän jatkoi.

Kaiken tämän jälkeen kaupunginjohtaja totesi, että em. tapahtumien hyväksyntää ei vielä ole CCSA:lta tullut ja että se marraskuun 1. päivän avautuminenkin on vielä vahvistamatta olkoonkin, että pääministeri Prayut Chan-O-Chan toissapäiväinen televisiopuhe kyllä vahvasti avautumisen suuntaan jo viittasikin.

Toinen, etenkin yleisötapahtumiin liittyvä asia, on sitten baarien, yöravintoloiden ym. aukiolo sekä anniskeluoikeudet. Tähän mennessä saatu varma tieto CCSA:lta on ainoastaan se, että he “harkitsevat” baarien avaamista 1.12. mennessä, mikä päätös toisi mukanaan sangen erilaiset musiikkifestivaalit tai Loy Krathongin kuin mihin Pattayalla on totuttu.

Aika näyttää.

Minkälaisissa merkeissä mahdammekaan viettää Loy Krathongia marraskuussa?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: