+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

22 -vuotias mopomies koki yllätyksen Sri Rachassa, kun matalalla roikkunut johto pyyhkäisi hänet katuun moponsa selästä.

Tapaus sattui aamuyön tunteina 23.10. Soi Boa Yangilla Sri Rachassa, kun Weerapat Ruangkarin ajeli kaikessa rauhassa ravintolasta kotiaan kohti mopollaan. Yöaikaan ja pimeällä Weerapat ei havainnut johtoa, joka vielä mennessä ei ollut ollut siinä kohtaa ja niin johto osui hänen kaulaansa aiheuttaen kuljettajan suistumisen katuun, mopon kaatumisen ja pahannäköisen mustelman miehen kaulaan. Hyvä, ettei pää haljennut.

Weerapat kertoo olleensa onnekas, koska ajoi erittäin hiljaista vauhtia. Miehen kypärän käytöstä tai käyttämättä jättämisestä ei raportissa mainita mitään.

Weerapat ja poliisille tehty ilmoitus roikkuvasta johdosta.

Mainittu raportti on Weerapatin Nongkhamin poliisiasemalle jättämä raportti tapahtuneesta. Matalalla roikkunut johto ei taatusti ollut paikallisen sähkölaitoksen asentama ja niinpä Weerapat jätti poliisille tutkintapyynnön, jossa pyytää näitä selvittämään johdon asentajan, joka mitä ilmeisimmin on vastuussa asennuksestaan johtuneesta onnettomuudesta.

Ilmeisesti ainakin jonkinlainen korvausvaatimus on johdon asentajalle tulossa. Kokonaan toinen juttu on sitten se, kuinka tieliikennelaki asiaan suhtautuu.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: