+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Monen pattayansuomalaisen tuntema Petri Repo kuoli kotonaan sydänkohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Muistotilaisuus järjestetään tänään keskiviikkona 8.3. klo 18 alkaen ravintola Helmessä. Kaikki ystävät ovat tervetulleita. Peten Suomi -ruokakattaus. Tilaisuudessa kerätään hänen puolisolleen kolehti hautajaiskuluja varten.

Muistotilaisuuden jälkeen ravintola sulkee ovensa ainakin joksikin aikaa. Suunnitelmat ravintolan tulevaisuuden suhteen ovat vielä täysin auki, koska jotenkin on vaikea kuvitella Helmeä ilman Peteä.

Menimme Helmeen tiistaina iltapäivällä aivan muissa asioissa ja täysin tietämättöminä siitä, mitä oli tapahtunut. Ovi oli auki, mutta ravintola pimeänä. Kymmenkunta ihmistä oli kerääntynyt yhden pöydän ympärille. Pöydällä paloi kynttilä.

Ravintola Helmessä vallitsi eilen synkkä tunnelma. Kuva: Christina Korhonen.

Pete tunnettiin Pattayalla pitkäaikaisena yrittäjänä, jonka ravintolassa tiedettiin tarjoiltavan hyvää ruokaa. Ravintolassa ja sen ulkopuolellakin Pete järjesti erilaisia tapahtumia, joiden ansiosta sekä miehestä että ravintolasta kehittyi vuosien mittaan yksi Jomtienin maamerkeistä meille suomalaisille. Aika näyttää, mitä sille maamerkille tapahtuu, kun paikan sielu on poissa.

Helmestä kerrotaan, että mikäli joku alan ammattilainen on kiinnostunut ravintolan yritystoiminnasta tai irtaimistosta, niin Yingin puhelinnumero on +66 8 6061 5349.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: