+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Muun ohella lisää pysäköintitilaa ja suihkuja on luvassa Pattayan rannoille heinäkuun aikana.

Jalankulkijoiden riemuksi myös hyvin alkanutta jalkakäytävien parannusprojektia jatketaan rantakatujen molemmin puolin niin Pattayan kuin Jomtieninkin rannoilla. Uusia katuvalojakin on jo alettu asentaa.

Jotta parannustöistä olisi mahdollisimman vähän haittaa, on työmaa-alue jaettu kaikkiaan 11 eri vyöhykkeeseen, joita työstetään kutakin vuorollaan. 19.5. valmiina olivat jo vyöhykkeet A ja B. Tällä haavaa työn alla on vyöhyke C ja sielläkin ollaan jo sen verran pitkällä, että valmistelut töiden aloittamiseksi vyöhykkeellä D ovat jo käynnissä. Kaupunginjohtaja Poramase Ngampiches korostaa urakoitsijan jatkavan koko urakan aikana käytäntöä, joka takaa sen, että rannalle pääseminen ei missään vaiheessa tule kohtuuttoman vaikeaksi.

Parannustöitä tehdään tämän kokoinen läntti kerrallaan, eli rannalle pääsee kiertämällä tuon suuruisen työmaa-alueen. Kuva: Facebook.

Parannustyöt on määrä saada kokonaan valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä.

Pysäköintitiloista etenkin Pattayan rantakadulla on käyty jatkuvaa keskustelua sen jälkeen, kun pysäköintikielto rantakadun rannan puolella astui voimaan. Nyt aloitetaan uuden pysäköintialueen raivaaminen rantakadun Soi 4:n ja Central Pattaya Roadin (Pattaya Klang) väliselle alueelle. Sinne on määrä mahtua ainakin 90 autoa.

Tämän lisäksi tehostetaan pysäköinnin opastusta rantakadulta lähimmille pysäköintialueille.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: