+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaan suurin ja ainakin Tripadvisorin asiakastyytyväisyyskyselyjen mukaan paras vesipuisto Pattayan kupeessa avataan perjantaina 19.11.

Avajaispäivän jälkeen ovat kaikki tervetulleita vesipuistoon lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-18. Käyhän vilkaisemassa vesipuiston nettisivuja ja katso, josko tarjolla olisi juuri sinulle sopivia avajaisalennuksia. Niistä mainittakoon ilmainen sisäänpääsy eläkeläisille aina 15.12.2021 saakka.

Vesipuisto on saanut TAT:n myöntämän SHA+ -sertifikaatin, mikä tekee siitä mahdollisimman koronaturvallisen vierailukohteen. Kaikki paikan työntekijät ovat luonnollisesti täysin rokotettuja.

Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Pattayalta Silver Laken maisemista löytyvä Ramayana on helppo löytää ihan vain opasteita seuraamalla. Parkkitilaa on runsaasti eikä taksikaan hirveitä maksa.

Aikuisille tiedoksi, että Ramayana on muutakin kuin vesipuisto. Siellä saa ihan hyvin syödäkseen, erilaisia tapahtumia aletaan varmasti taas järjestää ja alueelta löytyy mitä mainioimpia valokuvauskohteita kävelijöille. Onpahan jotain muutakin tekemistä kuin kotona kököttäminen.

Allaolevalla YouTube -videolla vähän lisää vesipuistosta ja sen toiminnasta.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: