+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Prachinburissa on kuluneen viikon ajan jäljitetty voimalaitoksesta kadonnutta radioaktiivista Cesium -sylinteriä ja nyt etsinnät on kohdistettu voimalaitoksella käyneen avolava-auton omistajaan.

Mikäli tarina Prachinburissa kadonneesta radioaktiivisesta aineesta ei ole ennestään tuttu, niin aloita lukeminen edellisestä uutisestamme tuosta alta. Mikäli edellinen uutinen on vielä muistissa, niin voit hypätä sen yli.

Radioaktiivista cesiumia kateissa Prachinburissa

Poliisin mielenkiinto avolava-autoa ja sen omistajaa kohtaan heräsi sen jälkeen, kun etsintöjen aikana kävi ilmi sen omistajan pesettäneen autonsa ulkoa ja sisältä pian voimalaitoksella käynnin jälkeen kolmisen viikkoa sitten. Oudoksi tapauksen tekee se, että havainnostaan Ruam Katanyu -säätiön edustajalle kertonut autopesulan työntekijä kertoi nähneensä “hyvin samannäköisen” metallisen sylinterin auton lavalla kuin mitä kadonnut Cesium 137 -sylinteri on.

Poliisin käytyä autopesulassa näyttämässä kyseiselle työntekijälle sekä tämän pomolle tarkempia kuvia sylinteristä he molemmat vahvistivat niiden näyttävän aivan samalta kuin se, minkä he näkivät lava-auton lavalla. Auton tiedetään kuuluvan erään Prachinburin provinssissa sijaitsevan teollisuusalueen vartijalle.

Juuri tuon näköisen sylinterin autopesulan työntekijät vahvistavat nähneensä vartijan auton lavalla.

Radioaktiivista materiaalia sisältävä terässylinteri havaittiin kadonneeksi Si Maha Photissa sijaitsevalta voimalaitokselta 10.3, mutta varmaa tietoa ei ole siitä, koska se on kadonnut. Koko kuluneen viikon aikana suoritetuista suuretsinnöistä huolimatta kadoksissa olevaa sylinteriä ei ole löytynyt.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: