+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Patongin poliisi tutkii tappelua, jossa tapauksesta internetissä levinneen videon mukaan useampi mopotaksinkuljettaja näyttää hakkaavan yhtä ihmistä.

Tutkimukset käynnistettiin lähinnä siksi, että moisenlaiset netissä leviävät videot eivät tee ainakaan hyvää Phuketin maineelle perheellisten matkakohteena. Tässä tapauksessa mopotaksimiesten kunniaksi on sanottava, että ainakin osa heistä kävi itse Patongin poliisiasemalla ilmoittautumassa ja kertomassa, mistä tappelussa oli ollut kyse.

Tapahtumat saivat alkunsa klo 00.45 viime lauantaina 18.6. aamuyöllä Patongin Thaweewong Roadilla aivan Patong Immigrationin toimipisteen edessä ja vain 200 metrin päässä Bangla Roadin poliisiasemalta. Tapaus taltioitui ohi ajavan auton kojelautakameran muistikortille, josta jatkoi matkansa internetissä toimiville sosiaalisen median kanaville.

“Turpiin vaan niin, että roikaa”. Mopotaksimiehet hyökkäsivät joukolla yksinäisen kyytiä tarjoavan kimppuun.

39 sekunnin mittaisella videopätkällä näkyy, kuinka ryhmä miehiä pieksää yhtä ihmistä keskellä öistä katua. Osalla miehistä on selvästi päällään Patongin alueen mopotaksien “virkapuku” eli sininen liivi. Tappelun lopputulosta ei videolla näy.

Patongin poliisille ilmoittautuneiden mopotaksimiesten mukaan kyseessä oli välienselvittely Patongin mopotaksien ja jonkun ulkopuolisen välillä, joki oli ottamassa alueelta matkustajaa kyytiin “heidän jononsa ohi”. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, oliko kyseessä jonkun toisen alueen mopotaksin kuljettaja vai kenties joku sellainen, joka oli hakemassa ystäväänsä kotiin/hotellille. Sekään ei vielä ole selvinnyt, oliko hakattu thaimaalainen vai kenties ulkomaalainen.

Kukaan ei toistaiseksi ole tehnyt poliisille ilmoitusta hakatuksi tulemisestaan eikä Patongin poliisi kommentoi tapausta millään tavalla.

Päivänvalossa sen näkee selvästi, että tapahtumapaikka sijaitsee aivan Immigrationin toimipisteen edessä.

Mutta mikäli kyseessä oli joku ulkomaalainen ystäväänsä kyytiin ottamassa ollut mopoileva turisti, niin jo on aikoihin eletty, mikäli tästä syystä joutuu Phuketissa mopotaksikuskien pahoinpitelemäksi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: