+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Luulisi nyt Thaimaan olevan viimeinen maa, johon intialaisten kannattaa matkustaa pelaamaan, kun vieressä sijaitsevat uhkapeleihin paljon myönteisemmin suhtautuvat Kamputsea ja Myanmar, joista Myanmar on vielä lähempänäkin Intiaa kuin Thaimaa.

Joidenkin Thaimaan mediassa liikkuvien tietojen mukaan pidätys olisi tehty Bang Lamungin alueella Chonburissa sijaitsevassa luksushotellissa, mutta Thaimaan Suomalaisen saamien tietojen mukaan se pidätys kyllä tehtiin Pratamnak Hillillä Soi nelosen päässä sijaitsevassa Asia Pattaya -hotellissa, jonka loiston ajat ovat kaukana takana päin. Mm. karanteenihotellina vuonna 2021 toiminut Asia Pattaya on vielä sijaintinsa ja maisemiensa puolesta mitä parhaimmalla paikalla, mutta melkoisen sisätilaremontin se vaatisi takavuosien tasolle päästäkseen.

Poliisin 1.5. tekemä ratsia perustui vihjeeseen, jonka mukaan joukko intialaisia oli vuokrannut huoneita hotellista 27.4.-1.5. väliseksi ajaksi. Lisäksi intialaiset olivat varanneet hotellin Sampao -nimisen kokoushuoneen ja varustelleet sen uhkapelitarkoituksiin.

Thaimaan Suomalaisen Pattayan -toimituksen ikkunasta avautuu näkymä golf -kentän yli suoraan Asia Pattaya -hotellille.

Maanantaina aamuyöllä paikalle saapuneet poliisit löysivätkin kokoustilasta suuren joukon uhkapelureita pelaamassa baccaratia ja black jackia. Poliisin saapuessa paikalle lähes kaikki pelaajat yrittivät paeta paikalta, mutta poliisit olivat heitä hätäuloskäynneilläkin vastassa. Kaikkiaan pidätettiin 83 intialaista, kuusi thaimaalaista ja neljä Myanmarin kansalaista. Pidätetyistä 80 oli intialaisia pelaajia ja loput edustivat “järjestävää seuraa” toimien jakajina, turvamiehinä jne.

Ratsian tuloksena takavarikoitiin neljä baccarat -pöytää, kolme black jack -pöytää, 25 korttipakkaa, 209.215.000 pelimerkkiä, 160.000 Intian rupiaa käteistä rahaa, kahdeksan turvakameraa, 92 matkapuhelinta, kolme notebook -tietokonetta, yksi iPad sekä kolme korttipöydän jakajan konetta. Tämän lisäksi takavarikoitiin pelipaikan kirjanpitovihko, jonka mukaan noin miljardin rupian verran rahaa oli pelipaikalla kierrossa. Uhkapelivermeiden lisäksi kokoushuoneessa oli neljä paikkaa, joissa oli mahdollisuus poltella barakua.

Pattayalainen poliisi (kesk.) kantaa takavarikoimaansa Baraku -piippua pois Bali Hailla sijaitsevasta ravintolasta marraskuussa 2021.

Hotellin vastuuhenkilöksi ilmoittautunut Sitranan Kaewlor, 32, kertoi poliisille intialaisten maksaneen majoituksistaan 50.000 bahtia (n. 1.350 €) henkilöltä. Kokoushuoneen vuokra koko ajalta oli 120.000 bahtia. Pelipaikka oli ollut avoinna päivittäin klo 13-06 eikä hotellin omalla henkilökunnalla ollut sinne mitään asiaa.

Rouva Sitrananin mukaan thaimaalainen mies nimeltä Pakin oli toimittanut pelaajille ruokaa ja siivonnut paikat päivisin ennen uuden peli-illan alkamista. Kaikki uhkapelaamiseen liittyvä välineistö ja henkilökunta oli tuotu paikalle intialaisten järjestäjien toimesta.

Nyt nämä 93 pidätettyä odottelevat poliisin suojissa tällä viikolla alkavia jatkotoimenpiteitä. Heitä tullaan syyttämään mm. laittomasta uhkapelistä ja siihen liittyen tutkimuksissa paljastuvista muista rikkeistä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: