+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Turistipoliisi kävi pelastamassa perheen pimeän tultua.

Neljä aikuista ja kaksi lasta olivat vuokranneet pikaveneen Bali Hain laiturialueelta mennäkseen viettämään saaripäivää Koh Sakille. Koh Sak on suosittu ranta-, snorklaus- ja sukelluskohde Koh Larnin vieressä, mutta majoitusta ei Koh Sakilla ole naapurisaarensa tapaan tarjolla.

Perhe oli maksanut edestakaisesta matkasta, mutta pikavene ei tullutkaan heitä hakemaan saarelta klo 17, kuten sovittu oli. Pimeän tullesssa kovin autioksi käyneelle saarelle päättivät venäläiset soittaa poliisille, kun eivät muutakaan keksineet. Poliisin kysyessä, keneltä turistit olivat kyydin tilanneet, eivät he osanneet kertoa muuta kuin että kuljettajalla oli ollut valkoinen t-paita, jonka mahapuolelle oli painettu jonkun sarjakuvahahmon kuva.

Pattayan turistipoliisin päämajaan tulee toisinaan mitä ihmeellisimpiä kyselyitä ja pyyntöjä.

Turistipoliisista kerrotaan, että matkustajien hylkääminen saarelle on pattayalaisten veneyrittäjien omaksuma paha tapa etenkin silloin, kun edestakaisesta matkasta on saatu maksu etukäteen. Yleensä näin käy kuitenkin Koh Larnin saarella, jossa on tarjolla sekä majoitusta että vaihtoehtoisia mahdollisuuksia mannermaalle palaamiseen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: