+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Ryöstäjä tuli ja meni mukanaan 780.000 bahtin (n. 21.000 €) arvosta kultaa alle minuutissa.

Poliisi tehostaa etsintöjään sen jälkeen, kun nopea ja varmaotteinen ryöstäjä oli torstaina 11.8. vienyt Baan Pongin alueella Ratchaburissa sijaitsevassa Big C Super Centressä kauppaa pitävän Aurora -kultasepänliikkeen kaksi arvokkainta kultaketjua mukanaan ja paennut paikalta Honda Wave -merkkisellä moottoripyörällä. Teon nopeus ja määrätietoisuus kertoivat siitä, että varas tiesi, mitä oli hakemassa ja kuinka sen saisi haltuunsa.

Torstai-iltana klo 23 kokoontuneet rikostutkijat kokosivat tietojaan yhteen ryöstäjän tavoittamiseksi. Sitä ennen kukin oli tahollaan tutkinut turvakameroiden kuvia ja haastatellut niin kultasepänliikkeen henkilökuntaa kuin tapauksen silminnäkijöitäkin. Myös samassa ostoskeskuksessa sijaitsevia muita kultasepänliikkeitä oli kuultu lisätietojen saamiseksi.

Ryöstetyn kultasepänliikkeen lähellä kauppaansa pitävä Sila Worapakdi, 47, kertoi ryöstäjän olleen noin 160 cm pitkä. Tunnistamistaan vaikeuttaakseen mies oli pukeutunut lippalakkiin ja käytti hengityssuojainta sekä käsineitä. Otettuaan kultaketjut varas oli vielä pyyhkäissyt tarjottimen puhtaaksi kultaesineistä ja paennut paikalta.

Alla YouTubesta löytynyttä kuvamateriaalia tapauksesta:

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: