+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Silminnäkijöiden mukaan kirvestä tarvittiin apuvälineenä kahden minibussin kuljettajan ja paikalle tulleen sivullisen välisen riidan “sovittelussa”.

Poliisi tutkii turistien suosiman matkamuistokaupan edustalla tiistaina 20.9. käytyä nujakkaa, jonka aikana toinen minibussin kuljettaja käytti kirvestä lyömäaseena paikalle osunutta tuntematonta miestä vastaan. Isku kohdistui vastustajan päähän.

Isku osui ilmeisen pahasti, sillä kirveestä saanut Chanon Pengthep vietiin ensin Thalangin sairaalaan hoitoa saamaan ja sieltä hänet siirrettiin Vachira Phuket -sairaalaan Phuket Towniin. Näinä aikoina, kun aina on paikalla joku kännykkäkameransa kanssa, niin tästäkin nujakasta lähti video leviämään sosiaalisessa mediassa melko välittömästi tapahtumien jälkeen tiistaina iltapäivällä.

Allaolevassa kuvassa näkyvistä viidestä nujakoitsijasta yksi on toimitettu sairaalaan ja kaksi, Nattapon Chaibutr, 43, sekä Piya Limthareekul, 46, ilmoittautuivat vielä samana iltana Thalangin poliisiasemalle kertomaan oman versionsa tapahtumien kulusta. Myös tapahtumissa oleellista osaa näytellyt kirves (pikkukuva) tuotiin poliisiasemalle.

Kuvan viidestä miehestä yksi on viety sairaalaan, kaksi ilmoittautui itse poliisille ja yhtä kuultiin todistajana, mutta missä on viides?

Kuultavina olleet miehet kertoivat, etteivät koskaan aiemmin olleet edes nähneet kirveellä lyötyä miestä. Nujakka oli saanut alkunsa “ihmisten tuijoteltua toisiaan aikansa”.

Silminnäkijänä kuultu turvamies Prasit Jai-in, 54, kertoi tulleensa paikalle keskeyttääkseen tappelun kahden minibussin kuljettajan ja tuntemattoman miehen välillä. Hän kertoi toisen kuljettajista ottaneen kirveen esiin ja lyöneen sillä yksin kahta vastaan taistellutta miestä sillä seurauksella, että tämän päähän tuli verta vuotava haava.

– Käsirysyn aikana toisessa paikalla olleista minibusseista istui kaksi thaimaalaista turistia, Prasit kertoi.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: