+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Lauantaina 22.8. saadun tiedon mukaan Thaimaa alkaa ottaa pitkäaikaisia, ns. talvituristeja Phuketiin jo lokakuussa.

Thaimaa päätti perjantaina 21.8. jatkaa maan poikkeustilaa vielä syyskuun loppuun saakka, mutta sitten alkaa ainakin Phuketissa tapahtua.

Turistien on tultava Phuketiin vähintään 30 vrk ajaksi, josta 14 ensimmäistä vietetään karanteenissa ennen kuin pääsee vapaasti liikkumaan saarella, kertoi TAT:n johtaja Yuthasak Supasorn (pikkukuva) uutistoimisto Reutersille. Ilmoitus tulee vain pari viikkoa sen jälkeen, kun Thaimaa päätti luopua travel bubbles -suunnitelmastaan, jossa pääajatuksena oli päästää kahdenvälisten sopimusten nojalla turisteja maahan vain niistä maista, joissa koronavirustilanne oli hallussa.

– Lokakuun alusta alkaa Phuketiin tulla ulkomaalaisia turisteja, Yuthasak sanoi.

Matkustusjärjestely koskee myös phuketilaisten hotellien henkilökuntaa, joiden on pysyttävä työpaikoillaan turistien karanteenijakson aikana. Turistien puolestaan tulee vielä karanteeninkin päätyttyä pysyä viikon verran Phuketin provinssin alueella ennen kuin matkustaminen muualle Thaimaahan on mahdollista.

Korkea aika, todetaan täkäläisissä matkailualan piireissä. Koko Thaimaa oli kaavaillut vastaanottavansa yli 41 miljoonaa turistia vuoden 2020 aikana, mutta nyt on hyvä, jos päästään kahdeksaan miljoonaan. Se on alle 20 % tavoitteesta.

Kuinkahan käy Phuketin regatan tulevana talvena?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: