+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaan matkailusta Matkailu- ja urheiluministeriön alaisuudessa vastaava TAT järjestää Phetchaburin kaupungissa harvinaislaatuisen nukketeatterifestivaalin, jonka tarkoituksena on esitellä paitsi aasialaista kulttuuria, niin siinä ohella Phetchaburin matkailumahdollisuuksia.

Tapahtumapäivät ovat Phetchaburissa 9.-11.9. klo 9-17 ja -paikat Shadow Puppet -museo Wat Plabpla Chain temppelillä, King Mongkut Memorial Park Phra Nakhon Khiri, eli farangien keskuudessa tunnetummin Kuningas Rama IV:n puisto, Kaeng Krachanin kansallispuisto sekä Phetchaburin Rajabhatin yliopiston kokoussali.

Thaimaassa ja kaikkialla Aasiassa nukketeatterilla on vuosisataiset perinteet ja sen arvostus taidemuotona on aivan toisella tasolla kuin esimerkiksi Pohjoismaissa. Nyt on Phetchaburissa esillä nukketeatteria eri puolilta Thaimaata ja luvassa on myös ulkomaalaisia vierailijoita ainakin Intiasta, Singaporesta ja Kiinasta.

Phetchaburista kannattaa käydä vilkaisemassa vanhaa kaupunkia ja mikäli et vielä ole käynyt Kaeng Krachanin padolla tai kansallispuistossa, niin…

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: