+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Low season? Mikä ihmeen low season?

Ihan kuin Pattaya olisi saanut sesongin takaisin, kun katsoi sitä vilinää vilskettä, helinää helskettä ulkomaalaisturistien torstai-iltana 2.6.

Keskiviikkoiltainen avaus sujui vielä vähän tunnustelevissa merkeissä, mutta torstaina oltiin jo tosissaan asialla. Ihmisiä oli liikkeellä suurin piirtein samaan malliin kuin kuluneen talven aikana, jolloin rankemmat rajoitukset vielä olivat voimassa. Siinä mielessä talvi tosin näyttää tehneen tehtävänsä, ettei kenelläkään näytä enää olevan tarvetta kukkua aamuneljään yhtään missään, vaan puoliltaöin tapahtuva paikkojen sulkeutuminen on täysin linjassa turistien omaksumien aikataulujen kanssa.

Lisäksi ihmiset näyttävät tulevan entistä aikaisemmin ulos iltaa viettämään. Ei sellaisia turisteja enää juurikaan ole, joiden mielestä Pattayalla “alkaa tapahtua” vasta iltakymmenen jälkeen ja jos onkin, niin lyhyeksi jäävät noiden riennot. Nähtäväksi jää, onko tämä nyt sitten sitä paljon puhuttua “uutta normaalia”?

Kadunvarren kuppiloissa oli väkeä melkein maaliskuun malliin.

Toki edelleen kuuluu soraääniä yökerhojen omistajilta. Heidän mukaansa aukiolo tulisi sallia jo nyt ainakin aamukahteen ja ensi sesongin alkaessa jopa aamuneljään, mutta miten olisi jos nyt vaan nautittaisiin siitä, mitä meillä on? Baarit, pubit, karaokepaikat ym. kun virallisesti ovat olleet suljettuina huhtikuusta 2021 alkaen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: