+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Se oli Happy Songkran Pattayan seudulle ja koko Chonburin provinssiin viime viikolla ainakin, jos TAT:n antamiin lukuihin on uskominen.

Ja miksi ei olisi, sillä TAT:n antamat luvut ovat kooste paikallisen matkailuväen heille ilmoittamista luvuista. Niiden mukaan Songkran tuotti alueelle matkailutuloja yhteensä 200 miljoonan bahtin (n. 5,45 meur) edestä.

TAT:n Pattayan toimiston johtaja Kachondej Apicharttrakul (pikkukuva) kertoi maanantaina 18.4. tulojen keskittyneen lähinnä Pattayan alueelle ja tulleen sekä thaimaalaisilta että ulkomaalaisilta turisteilta. Kachondej’n mukaan ulkomaalaisten turistien kohdalla oli nähtävissä selvästi korkeintaan 72 tuntia ennen matkalle lähtöä otettavan RT-PCR -koronavirustestin poistamisen vaikutus matkailijamääriin ja kotimaan matkailijoita kannusti liikkeelle hallituksen subventoima We travel together -matkailuohjelma.

Kattohuoneistot ja merinäköala ovat edelleen kysyttyjä Pattayallakin.

Suosituimpia majoituskohteita Songkran -turisteille olivat omalla uima-altaalla varustetut vuokrahuvilat, kattohuoneistot sekä hotellihuoneet, joista oli merinäköala.

– Oikeastaan ainoat paikat, joilla ei mennyt niin hyvin, olivat ainoastaan ulkomaalaisia turisteja palvelemaan suunnitellut ravintolat, Kachondej totesi.

Koh Larnilla oli koko ajan täyttä. Kaikki majoitustilat olivat loppuun varattuja ja sen lisäksi saarella vieraili n. 10.000 ihmistä päivittäin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: