+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan poliisi alkoi loppuviikosta puhdistaa kaupungin rantaa keräilemällä irtolaisia, ilotyttöjä ja muuta joutoväkeä pois “kunnon ihmisiä” häiritsemästä.

Kaupungin poliisipäällikkö Maykawit Praditpol määräsi miehiään jalkautumaan kaupungin rantakadulle partioimaan, koska halusi varmistaa, ettei tietynlainen aines pääse häiritsemään “perhelomakohteena tunnetun Pattayan” tapahtumia, kuten viikonlopun Fireworks Festival ja seuraavana viikonloppuna jatkuva Music Festival.

– Lisäksi tarpeeton oleskelu alueella lisää sen ihmismäärää eikä semmoinen ainakaan eduksi ole koronavirustartuntoja torjuttaessa. On niinikään selvää, että poliisin näkyvällä läsnäololla on rikoksia ehkäisevä vaikutus, poliisipäällikkö totesi.

Monenlaista oheistapahtumaa on jokaisen tapahtuman yhteydessä aina tarjolla.

Poliisi pidätti tai toimitti muualle maleksimaan koko joukon rantakadulla sekä rannan puiden alla päivystäneitä naisia ja transvestiitteja, joiden epäili olleen hankkeessa. Haaviin tarttui myös jonkin verran rannalla tai ranta-alueella oleskelleita alkoholijuomia nauttivia miehiä. Poliisipäällikön mukaan alkoholijuomien nauttiminen rannalla on vastoin voimassa olevia säädöksiä ja edelleen yksi koronaviruksen leviämiseen vaikuttava tekijä.

Poliisipäällikkö Maykawit kertoi poliisin olevan tänä viikonloppuna erityisen tarkkana laittomien alkoholien sekä lainvastaisen toiminnan, kuten epäiltykin prostituutio, suhteen.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: