+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Epätodellisen tuntuinen tilanne nähtiin tiistaina 10.5. Walking Streetillä sijaitsevassa The Stones House -musiikkipubissa, jossa Pattayan poliisi ja Turistipoliisi pitivät yhteistä tiedotustilaisuutta Walking Streetillä toimivien baarien ja ravintoloiden turvamiehille.

Tilaisuuden henki oli nimittäin sellainen, että poliisit kertoivat turvamiehille, miksi asiakkaiden hakkaaminen ei ole suotavaa missään olosuhteissa. Lisäksi poliisit muistuttivat turvamiehiä siitä, että hakattu asiakas harvemmin tulee uudestaan ja vielä siitäkin, että Soi Buakhaon maisemissa nähdyt (pikkukuva) pari tapausta ovat omiaan palauttamaan asiakkaat takaisin Walking Streetille, ellei siellä aleta “lyödä vastapalloon”.

Turvamiehiä ohjeistettiin ensimmäisenä vaihtoehtona ottamaan yhteys, tai lähettämään jonkun ottamaan yhteyden poliisiin konfliktitilanteen sattuessa asiakkaiden kanssa. Poliisipäällikkö Kullachart Kullachai sanoikin, että nyt kun Walking Street on parivuotisen hiljaiselonsa jälkeen jälleen heräämässä toimintaan, on erittäin tärkeää huolehtia siitä, että asiakas kokee viettäneensä siellä hauskan illan.

Liekö ravintoloiden ja pubien omistajat huolehtineet turvamiestensä paikalle tulemisesta, sillä tilaisuudessa oli aika hyvin kuulijoita.

Samassa tilaisuudessa Walking Streetin yrittäjäyhdistyksen pj. Narit Petcharat otti puheeksi koronamääräykset ja niiden noudattamisen. Hän korosti turvamiesten olevan avainasemassa määräysten noudattamisen valvojina.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: