+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattayan poliisipäällikkönä 1.2. aloittanut poliisieversti Thanapong Phothi (pikkukuva) pitää ihmisten henkilökohtaisen turvallisuuden varmistamista turistikaupungin poliisin päätehtävänä.

Uusi poliisipäällikkö saapui poliisitalolle perheineen. Tervetuliaisseremonioihin kuului kunnioituskäynti Pattayan pääpoliisiaseman edustalla sijaitsevalle henkien talolle sen varmistamiseksi, että uusi virka Pattayan poliisipäällikkönä sujuisi hyvissä merkeissä.

Paikalla uutta päällikköä vastaanottamassa oli poliisien lisäksi kaupungintalon työntekijöitä sekä kaupungin liike-elämän edustajia. Muistui elävästi mieleen, kuinka Pattaya Expats Clubin Suomi -jaoston edustajat aikoinaan veivät silloin vasta valitulle kaupunginjohtaja Ittipol Khunplumelle tervetuliaislahjaksi pullon Finlandia -vodkaa, jotta homma lähtisi käyntiin hyvässä hengessä. In good spirits.

Uusi poliisipäällikkö perheineen osoittamassa kunnioitusta Pattayan poliisiaseman edessä sijaitsevalle henkien talolle.

Thanapong puhui paljon siitä, kuinka tärkeää ihmisten turvallisuus on Pattayan imagolle maailmanluokan turistikohteena ja siitä, kuinka tärkeää on huolehtia kaupungin 400 -päisen poliisikunnan pysymisestä ruodussa. Tällä hän viittasi viimeaikaisiin mediaotsikoihin kiristyksestä ja lahjusten vastaanottamisesta poliisien keskuudessa.

Vaikka Thanapong onkin päällikkönä uusi, on Pattaya hänelle tuttu paikka. Perhe on asunut Pattayan seudulla jo pidemmän aikaa ja Thanapong itse on nähty niin Pattayalla kuin ympäristön kaupungeissakin eri tehtävissä paikallisissa poliisitaloissa. Pattayan poliisin vt. päällikkönä hän käväisi vuonna 2019.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: