+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Yli 400 pattayalaista baarin, pubin ja karaokepaikan omistajaa lähestyi vetoomuksellaan kaupunginjohtaja Sonthaya Khunplumea.

Yrittäjät olivat valinneet keskuudestaan edustajat, jotka Jomtienin viihdealan yrittäjien yhdistyksen pj. Lamphueng Hamiltonin johdolla marssivat kaupungintalolle kaupunginjohtajaa tapaamaan. He vetosivat yritystensä avaamisen ja alkoholin anniskelulupien puolesta ja perustelivat hankettaan kertomalla yritystensä olleen suljettuina jo lähes kahden vuoden ajan. Tämä aika on aiheuttanut valtavat tulonmenetykset kaikille alan toimijoille niin Jomtienin kuin Pattayankin puolella.

Nyt, kun yli 85 % kaupungin asukkaista on jo rokotettu, voisi olla aika alkaa palata normaaliin elämään, ryhmän puhenainen sanoi kaupunginjohtajalle. Hän vetosi myös siihen, että Pattaya nyt kumminkin on itäisen alueen johtava turistikeskus ja alkoholin anniskelu on sallittu muissa johtavissa turistikeskuksissa, kuten Phuket, Krabi, Phangnga ja Bangkok.

Kaupunginjohtaja vastasi yrittäjille kertoen niistä lukuisista yrityksistä ja anomuksista, joita heidän puolestaan on jo kaupungin toimesta tehty ilman tulosta.

– Näiden asioiden suhteen olemme täysin riippuvaisia CCSA:n päätöksistä, hän totesi ja kertoi odottelevansa taas yhtä päätöstä vielä tämän kuukauden aikana.

Kaupunginjohtaja oli täysin yhtä mieltä häntä tapaamaan tulleiden naisten kanssa siitä, että Pattayan kuuluisi olla niiden paikkojen joukossa, joissa alkoholin anniskelu ainakin ravintoloissa olisi sallittua ja vielä täysin samoin perustein kuin yrittäjäryhmä hänelle esitti. Toisaalta on kuitenkin niin, että jos pääministeri Prayutin johtama CCSA päättää toisin, niin ei siinä yksi Pattayan kaupunginjohtaja oikein mitään voi.

Yrittäjäyhdistyksen pj. Lamphueng Hamilton luovutti baariyrittäjien vetoomuksen kaupunginjohtaja Sonthaya Khunplumelle kaupungintalolla tiistaina 16.11.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: