+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Pattaya Suomi -seura sai perjantaina 21.10. vastaanottaa “Pattayan parhaat” -kunniakirjan numero kaksi.

Raadin päätös oli tälläkin kertaa täysin yksimielinen. Päätöksen perusteluissa mainittiin mm. seuran monivuotinen työ Pattayan suomalaisyhteisön hyväksi, sen tarjoama kirjasto ja tapaamispaikka suomalaisille sekä lukuisat eri harrastuspiirit, aktiviteetit ja tiedotustilaisuudet.

Eräs raadin jäsenistä arvosti erityisesti sitä, että myös yksinään Pattayalle tullut löytää kerhotiloista aina lukemista, seuraa ja lämpimän aterian, jonka halutessaan voi myös viedä mukanaan, mikäli siltä tuntuu.

- Tämä on tiimityötä, totesi seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Risto Nyman (oik.) ja kutsui kaikki saapuvilla olleet seuran aktiivit yhteiskuvaan diplomin luovutustilaisuudessa.
– Tämä on tiimityötä, totesi seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Risto Nyman (oik.) ja kutsui kaikki saapuvilla olleet seuran aktiivit yhteiskuvaan diplomin luovutustilaisuudessa.

Vielä tämän talven yli seura toimii osoitteessa Soi Welcome II Jomtien ja kadun päästä löytyvät kerhotilat tunnistaa helposti suuresta Suomen lipusta ja nyttemmin myös “Pattayan parhaat” -ovitarrasta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: