+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Luulisi thaimaalaisten tietävän, mikä on parasta Thaimaassa.

Ainakin Agodassa tehtyjen majoitusvarausten perusteella tämän vuoden ykköskohde thaimaalaisperheille on Pattaya. Kaupunki, joka New Yorkin tapaan ei koskaan nuku ja jossa riittää tekemistä ja näkemistä aivan kaikille.

Pattayan jälkeen kakkoseksi ylsi Hua Hin/Cha-Amin alue ja vasta kolmanneksi pääsi ulkomaalaisten eniten suosima Phuket. Saaren maine kalliina lomakohteena alkanee vaikuttaa thaimaalaisten valintoihin.

– Nähtävyyksien katselu, uimarannat ja vesipuistot ovat Pattayan vetovoimatekijöitä, kertoo TAT:n Pattayan toimiston johtaja Anoma Wongyai.

Thaimaalaiset tapaavat tulla Pattayalla järjestettäviin tapahtumiin sankoin joukoin.

Thaimaalaiset kotimaan matkailijat olivat juuri niitä matkailijoita, jotka pitivät paikalliset hotellit hengissä korona-ajan yli ja he muodostavat tänäkin vuonna kaikkein tärkeimmän kävijäryhmän kaupungissa. Vasta sen jälkeen tulevat venäläiset, intialaiset, korealaiset ja nyttemmin myös kiinalaiset.

– Kiinalaisten osuus kasvaa koko ajan ja he ottanevatkin ulkomaalaisten joukossa ykköstilan piakkoin, Anoma arvelee.

– Kiinalaisten tulo alkoi vasta 25.2. ja tänä päivänä Pattayalle tulevat kiinalaiset laskeutuvat joko Suvarnabhumin tai U-Tapaon lentokentälle.

Ei pidä unohtaa sitäkään, että etenkin bangkokilaisilla on paljon loma-asuntoja Pattayalla.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: