+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Jo aiemmin tänä vuonna kertaalleen pidätetty häirikkö (pikkukuvassa), joka ainakin Banglalla tunnetaan Mr. Kittipongin nimellä, on vaihteeksi pidätetty.

Tällä kertaa Kittipongilta löytyi kuivattua marijuanaa, käsin rullattuja marijuanajointteja sekä 10 tablettia Tramadolia. Huumeet olivat mitä ilmeisimmin tuotu Banglalle myyntitarkoituksessa. Pidätys tehtiin myöhään lauantai-iltana ja oli seurausta samana iltana klo 22.30 sosiaaliseen mediaan ilmestyneestä kirjoituksesta, jonka mukaan Banglalla voi myydä huumeita ilman, että poliisi tekee yhtään mitään.

Pidätyksen jälkeen Phuket Info Center käytti tilaisuutta hyväkseen ja julkaisi omilla nettisivuillaan kuvaa ensin Kittipongista kaupittelemassa huumeita Banglalla ja sen jälkeen hänen pidättämisestään. Info Centerin viesti turisteille oli, että Phuketin poliisi kyllä toimii, jahka vain saa ilmoituksen. Kaikkea ei voi koko aikaa valvoa.

Tramadol on opiaatti, joka yliannosteltuna aiheuttaa käyttäjälleen hallusinaatioita.

Sen sijaan missään, ei ainakaan poliisiraporteissa tai Phuket Info Centerin julkaisemissa tiedoissa, ei näy mitä mahdollisesti tapahtui niille ulkomaalaisille, joiden nähtiin ostavan Kittipongilta huumeita julkaistuissa kuvissa ja videoilla. Eipä silti, ei niissä myöskään kerrota saiko Kittipong edes syytettä sen jälkeen, kun hänet oli pidätetty.

Poliisin lausunnossa todetaan ainoastaan, että “tapausta tutkimaan lähteneet poliisit toivat epäillyn sekä tältä takavarikoidut tavarat mukanaan poliisiasemalle jatkotoimenpiteitä varten”. Sen sijaan lausunnossa mainitaan Kittipongin aiemmasta historiasta poliisin kanssa. Kolme huumepidätystä kotiprovinssissaan Nakhon Si Thammaratissa.

Kittipongin hallusta löydetyt muut huumeet olivat marijuanaa eri muodoissaan.

Ilmeisesti Phuketin poliisi haluaa esitellä Kittipongin jostain toisesta provinssista Phuketille rantautuneena häirikkönä, sillä tiedotteessa ei mainita yhtään mitään siitä, että 25 -vuotias Kittipong on pidätetty Phuketissa viime huhtikuussa hänen uhkailtuaan turisteja aseella, joka onneksi oli ladattu ainoastaan paukkupatruunoilla.

Patongin poliisi ei koskaan ole kertonut koituiko Kittipongille mitään muita seuraamuksia kuin pelkkä pidätys viime huhtikuisesta häiriköinnistä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: