+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Turistien vähyys sekä myyntituottojen massiivinen putoaminen sulkevat Chiang Maissa sijaitsevan Kad Suan Kaewin (pikkukuva) ostoskeskittymän ainakin väliaikaisesti 1.7. alkaen.

Myymälätiloja ostoskeskuksesta vuokranneille kauppiaille lähettämässään kirjeessä keskuksen johto ilmoittaa aika suoraan, että jos on teillä vaikeaa, niin meille ovat koronavuodet olleet yhtä helvettiä. Kirjeen loppuosa on sanasta sanaan suomennettuna seuraavanlainen:

“Aukioloaikojen säätäminen tilanteen mukaiseksi, palkkakulujen pienentäminen ja muutkaan säästötoimenpiteet eivät ole auttaneet eikä meillä enää ole varaa pitää paikkaa auki. Kun hallitus vielä päätti lopettaa tappioiden subventoimisen, on meillä nyt edessämme koko ostoskeskuksen sulkeminen 1.7. alkaen.”

“Uutta avaamista harkitaan sitten, kun tilanne muuttuu nykyisestä.”

Hotellin tilat sijaitsevat rakennuksen alemmissa kerroksissa.

Yhdeksi Chiang Main kaupungin maamerkeistä muodostunut Kad Suan Kaew avattiin yleisölle vuonna 1992. Sen yhteensä 290.000 neliömetrin suuruiselle alueelle mahtuu kauppojen ja ravintoloiden lisäksi mm. elokuvateatteri, toimistotiloja sekä Lotus Pang Suan Kaew -hotelli. Ostoskeskus henkilöityy sen kehittäjään, tunnettuun thaimaalaiseen kiinteistöalan toimijaan Suchai Kengkankhaan, joka edelleen toimii paikan toimitusjohtajana.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: