+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Hua Hinissä kun tunnetusti on paikkoja, joihin asioista tavallisesti perillä olevien suomalaisten on mukava kokoontua vähän “spekuloimaan”, niin tässä jutun juurta kesän “kahvipöytäkeskusteluihin” vaikka Mr. Dan 88:n tai Happy Pigin kantaporukoille.

Keskustelun aiheeksi nostettakoon soi 88, joka tuntuu kulkevan vähän kaikkialla eikä oikeastaan missään. Joissain kartoissa soi 88 jakautuu kahdeksi soiksi ja joissain kartoissa se päättyykin rautatiehen ja radan takana alkaakin soi 94 ja joku tie numero jotain.

Oheisen kartan vasemmassa alakulmassa on alue, jonka kaduista otetaan nyt selvää. Mitkä ovat kysymysmerkein varustettujen katujen, soiden tai kanavien (monsuuniaikaan) nimet?

Noiden kysymysmerkkien paikalle pitäisi nyt saada nimiä. Miltähän vuodelta tämäkin kartta mahtaa olla?

Asiasta voi keskustella ihan vaan keskenään omassa porukassa tai lähettää arvioitaan toimituksen sähköpostiin osoitteella toimitus@thaimaansuomalainen.com

Julkaisemme parhaat selvitykset ja palkitsemme julkaistujen lähettäjät Thaimaan Suomalaisen maksullisten sisältöjen tilauksella yhden vuoden ajaksi. Oikeita vastauksia ei mitä ilmeisimmin ole, mutta hyviä selvityksiä otetaan siitä huolimatta vastaan.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: