+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Ja tapahtui niinä päivinä, että yhtiön toimitusjohtajalta kävi käsky laittaa pesula ja asunto myyntiin Pattayalla ja alkaa etsiä taloa Hua Hinistä.

Pesulan myynti-ilmoitus tässä lehdessä jo julkaistiinkin ja ilmoitustaululta se löytyy edelleen vielä 28.2. saakka, mutta kaksiomme Pattayan ykköspaikkojen joukkoon kuuluvalla Pratamnak Hillillä laitettiin myyntiin samassa taloyhtiössä toimivalle välittäjälle vasta viime keskiviikkona.

Asunto myydään kokonaan kalustettuna, sitä on pidetty kuin omaa ja rakennuksen katolta löytyy niin aurinkoterassi kuin uima-allaskin. Kuvia niin talosta kuin asunnoistakin löytyy alla olevasta linkistä. Nyt myynnissä oleva asunto on neljännessä kerroksessa sijaitseva kulmakaksio. Näköalat golf -kentän yli merelle.

Siam Oriental Elegance

Taloa Haeskellaan Hua Hinin seudulta kokoluokassa 2 mh, oh, 1-2 kph. Mikäli olet aikeissa myydä jotain sellaista Cha-Amin-Hua Hinin alueella tai ostaa asuntoa Pattayalta, niin ota yhteyttä Gizmoon p. +668 2913 6399 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen a.juhana@gmail.com

Iu, Luck ja itse rannalta kerätyistä simpukoista valmistuva keitto.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: