+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Luckilla on Suomessa niin tulipalokiire, että oli unohtanut koko pääkirjoituksen, joten nyt teidän on tyytyminen minuun. Sanoi tänään puhelimessa, että “kun ei se enää ole semmoinen meidän kahdenkeskinen juttutuokio, niin unohdin ihan täysin. Kirjoita sinä.”

Vaimo on tavannut aloittaa nämä pääkirjot laittamalla jonkinlaisen vihjauksen meidän lukijamääriin, joten kai minäkin sitten voin sanoa, ettei tässä kuussa sentään uutta ennätystä tehty, mutta todella lähellä se oli. Vaikka oltiin muuton takia viikon verran vähän poissa kuvioista. Kiitos taas kaikille, jotka olitte hengessä mukana ja kävitte kanavalla.

Meidän tekniset ongelmamme eivät onneksi tällä kertaa näy ulospäin niin kuin syksyllä 2020, jolloin toimitus muutti Suomeen ja ylläpito jäi Pattayalle. Nyt ollaan painiskeltu lukijapalautteen kanssa, kun se ei meinaa millään lähteä pelaamaan. Tarkoitus olisi saada se toimimaan sillä tavalla, että ainoastaan maksullisten sisältöjen tilaajat voisivat kommentoida juttuja, mutta jostain syystä se ei vaan tunnu onnistuvan. Tällä hetkellä kukaan ei voi kommentoida mitään.

Sanoinkin tänään Rickardille, että jos ei se joulukuun ensimmäisellä viikolla ala pelittää, niin sitten meidän on turvauduttava äärimmäisiin toimenpiteisiin. Kaveri erehtyi kysymään mitä ne ovat, jolloin pääsin kertomaan lähteväni itse Hua Hiniin joskus puolen kuun maissa ja jättäväni hänet yksin selvittämään koko sotkua.

Niistä lukijapalautteista vielä sen verran, että huomasin väkisinkin viime kesän aikana joitain ihmisiä pahasti kyrsivän sen, että meille tulee koko ajan lisää lukijoita ja mainostajia. Heiltä minä tahtoisin kysyä, että miksi pitää lukea Thaimaan Suomalaista, jos se niin pahasti ottaa koteloon? Menkää vaikka Suomi24 -keskustelupalstalle ja liittykää siihen ryhmään, missä minua haukutaan oikein nimeltä toki itse nimimerkin suojista huudellen. Siellä on hyvä purkaa Thaimaan Suomalaisen lukemisesta kertyneitä paineita.

Itse en viitsi Suomi24 -keskusteluja seurata, mutta teiltä lukijoilta olen saanut tietää sellaisenkin ryhmän sieltä löytyvän.

Vielä en tiedä, vietänkö joulua Pattayalla vai Hua Hinissä, mutta Luckin kanssa sen kuitenkin vietän. Jossain muodossa.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta teille kaikille ja kiitos kuluneesta vuodesta.

Gizmo

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: