+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Niinhän siinä taas kävi, että Banglalla alkoi tapahtua heti sen jälkeen, kun viranomaiset olivat julistaneet sen suhteellisen alhaisen tartuntariskin alueeksi.

Kuten jo aiemmin olemme uutisoineet, on Patong Beachin Bangla Road yksi niistä alueista, jotka ovat terveysviranomaisten tehotarkkailussa. Juuri tämän tehotarkkailun ansiosta on sieltä nyt löydetty 11 alueella työskentelevää naista, joilla on koronaviruksen Omicron -varianttitartunta, kerrotaan Sisäministeriön alaisesta Phuket Info Centeristä.

Kaikkiaan on Phuketin saarella havaittu 125 Omicron -tartuntaa joulukuun 13. päivästä alkaen.

Kaikki Banglalla havaitut 11 Omicron -tapausta löytyivät 28.12. suoritetuissa tehotarkastuksissa, joissa testattiin alueen työntekijöitä niin paljon kuin sinä päivänä ehdittiin. Testit suoritti Patong Hospitalin henkilökunta yhdessä terveysviranomaisten kanssa.

Terveysviranomainen keskustelemassa Bangla Roadin varrella sijaitsevan baarin henkilökunnan kanssa.

Ketkä tahansa Banglalla työskentelevät voivat joutua pistokoeluontoiseen koronatestiin seitsemän päivän välein. Se on yksi niistä ehdoista, joita noudattamalla kadun varren baarit ja pubit voivat toimia “ravintoloina” ja saavat tässä kaavussa tarjoilla alkoholijuomia asiakkailleen.

Sen lisäksi jokaisen työntekijän tulee olla täysin rokotettu.

0 comments

%d bloggers like this: