+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

VPN -palvelu on erinomainen tapa suojautua erilaisia uhkia vastaan netissä. Käytännössä VPN suojaa verkkoliikenteesi ja tekee sinusta täysin anonyymin internetissä. VPN-SUOMI  https://vpn-suomi.fi/ on suomalainen sivusto, mistä voit lukea eri VPN -palveluiden arvostelut ja valita sinulle sopivimman.

Mikä tämä VPN -palvelu sitten oikein on? Lyhenne tulee sanoista Virtual Private Network. Tämä yksinkertaisesti sanottuna tarkoittaa sitä, että palvelu luo verkkoyhteydellesi tunnelin, jota pitkin tietosi kulkee ensin suojatulle palvelimelle (internet rakentuu palvelimista), josta se sitten kulkee haluamaasi sivustoon tai sovellukseen. Tämä yksityisen tunnelin käyttö tarkoittaa sitä, että lähettämiisi tietoihin ei kukaan pääse käsiksi ja netin käyttösi on anonyymia. Eli mainokset, verkkovakoilijat, tietojen kalastelijat tai esimerkiksi Thaimaan hallitus eivät enää “seuraa perässä”, mitä verkossa touhuat.

Milloin tarvitsen VPN -palvelua?

Aina. Ikinä ei voi olla liian varovainen. Kun kirjaudut majatalon wi-fi -verkkoon, niin sen turvallisuudesta ei usein ole takeita. Myös kun menet esimerkiksi Starbucksiin kahville ja yhdistät Starbucks wi-fi -nimiseen verkkoon, niin mistä tiedät, että se on aito? Se saattaa olla nettihuijarin ylläpitämä ansa tietojesi kalasteluun. Moni kuitenkin maksaa kortilla netissä laskuja ja tilaa erilaisia palveluita, joten luottokorttitiedot yhdessä salasanojen kanssa päätyvät helposti turvattoman verkon kautta rikollisille. VPN -palvelu estää tietojen päätymisen vääriin käsiin, kun verkon ylläpitäjä, eikä edes operaattori näe, mitä teet tai tiedä edes missä maassa oikeasti olet.

Mitä muuta hyötyä turvallisuuden lisäksi saan VPN -palvelun avulla?

Toki turvallisuus on tärkein asia, mutta samalla saat pääsyn useisiin erilaisiin palveluihin ja sivustoihin, joihin et välttämättä muuten pääse käsiksi. Osa ohjelmista ja sivustoista on geoblokattu joko valtion tai palveluntarjoajan taholta, eli ne näkyvät vain tietyissä maissa. VPN -palvelu ratkaisee ongelman ja voit valita listasta, minkä maan palvelinta haluat käyttää. Tietyn maan palvelimen käyttö tarkoittaa sitä, että käytät nettiä sieltä maasta käsin, vaikka fyysisesti oletkin muualla.

Katso lätkää, Formulat, jalkapalloa ja Netflixiä

Valitsemalla VPN -palvelun listasta Kanadassa sijaitsevan palvelimen, pääset katsomaan NHL -pelejä kanadalaisilta kanavilta. Mikäli valitset USA:ssa sijaitsevan palvelimen, niin USA:n Netflixin sisältö on käytettävissäsi. Tarjonta USA:n Netflixissä on erittäin kattava verrattuna mihin tahansa muuhun maahan ja sieltä löytyy sarjojen uudet jaksot aikaisemmin kuin muualta.

Formula 1 -lähetyksiä näyttävistä kanavista ja lähetysajoista VPN-SUOMI pitää aina ajan tasalla olevaa listaa. Myös kotimaista sisältöä pääsee katsomaan ulkomailta ja ohjeet löydät täältä:

Näin katsot suomalaisia tv-kanavia ulkomailta

Meille Thaimaan asukeille suuri bonus on se, että bonuksena pääsemme katsomaan lätkän MM -kisat. Lätkä on nimittäin yllättäen geoblokattu Thaimaassa ja harvalla on sitä kaikista kalleinta True Platinum -kanavapakettia (ovat ostaneet oikeudet), joka sekin näyttää vain muutaman pelin. VPN -palvelun avulla geoblokkauksen voi kiertää ja nauttia YouTuben jääkiekkolähetyksistä. Viime vuonna alkusarjan pelit näkyivät ilman VPN -yhteyttä, mutta finaalipelit pääsi katsomaan vain yhdistämällä toiseen maahan.

Yhteenveto

VPN -yhteydestä hyödyt niin maailmalla kuin Suomessakin. Turvallisuus ja viihde tulevat samassa edullisessa paketissa!

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: