+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Putte -possun nimipäiviä vietettiin eilen Sukhumvit Roadilla, kun olutlastissa ollut rekka kaatui kyljelleen levittäen koko kaljalastinsa lähiympäristöön. 

Puoliperävaunullinen rekka kaatui torstaina 22.12. vähän puolen päivän jälkeen Nakluan kohdalla Sukhumvitiä. Liikenteen kannalta onneksi rekan raato ei sulkenut koko liikennettä Pattayan ruuhkaiseksi tunnetulla läpiajoväylällä, vaan ainoastaan kaksi kaistaa piti sulkea.

Kuljettajalle, viisikymppiselle Tossakorn Kullawanichille ei onnettomuudessa käynyt kuinkaan, mutta autossa olleet kaksi muuta rahtimiestä saivat lieviä vammoja. Auton ympärille levisi vähintäänkin satoja pulloja olutta ja muita juomia sen kaatumisen yhteydessä.

Ilmeisesti perävaunu on raahautunut kyljellään melkoisen matkan ennen pysähtymistään.

Kuljettaja kertoi perävaunun jostain syystä päässeen irtomaan rekan nupista sillä seurauksella, että se kaatui ja ovien auetessa levitti lastinsa sekä ajotielle että ympäristöön. Myös rekan nuppi kaatui rytäkässä.

Tutkiessaan autoaan Tossakorn totesi perävaunun kiinnityksen taipuneen jostain syystä niin, että vaunu pääsi irtoamaan.

– Onneksi kukaan ei pahemmin loukkaantunut, kuljettaja kommentoi onnettomuutta.

Paikalle ehtineet Sawang Boriboon -säätiön ensipelastajat alkoivat välittömästi siivota rikkoutuneita pulloja ensin tieltä ja sitten ympäristöstä. Välttämättömimpien siivoustoimien jälkeen alettiin kaatunutta rekkaa siirtää pois tieltä.

Ahtaiksi kävivät ajokaistat Sukhumvitillä rekan kaaduttua.

Tiedossa ei ole, kuinka moni tapahtuman silminnäkijöistä pääsi “osingoille” tien varteen levinneistä olusista.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: