+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisi teki Bangkokissa Sai Main alueella maanantaina 19.9. hyvin erikoislaatuisen pidätyksen.

Pidätetty on 21 -vuotias mies, josta poliisi antoi julkisuuteen ainoastaan nimen Apisit. Apisit on kasvatellut kotiakvaariossaan piraijia ja myynyt niitä netin kautta sieltä eteenpäin sitä mukaa, kun olivat isoiksi kasvaneet. Maanantaina asunnossa kotietsintää tekemään tulleet poliisit löysivät sieltä kuusi piraijaa.

Apisit ei voinut muuta kuin myöntää, että piraijoitahan ne siinä ja älkää vaan työntäkö sormianne akvaarioon. Hänet pidätettiin paikan päältä ja nyt on luvassa syyte vuodelta 2015 peräisin olevan kalastuslain pykälien 64 ja 65 perusteella.

Tämmöisiä pikku lemmikkejä poliisit löysivät kotietsinnässä.

Komentaja Visit Plopmuang kuvaili löytöä sanomalla piraijan olevan makean veden saalistaja ja lihansyöjä, joka esimerkiksi kanaaleihin tai jokeen päästessään on erittäin vaarallinen paikalliselle kalakannalle ja voi sille päälle sattuessaan aiheuttaa aivan uskomatonta ympäristötuhoakin.

– Näistä syistä hallitus antoi vuonna 2016 vielä erillisen säädöksen, jossa yksiselitteisesti kielletään piraijien sekä niiden mädin ja maidin hallussapito.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: